Este născut la Vâlcea, joacă la CFR Cluj și nu este atras de Steaua sau Dinamo!



011 сентября 2015

 

**VIDEO** Este născut la Vâlcea, joacă la CFR Cluj și nu este atras de Steaua sau Dinamo!

Alexandru Păun (20 de ani) este un jucător născut în Râmnicu Vâlcea, dar care a ajuns de la juniori la CFR Cluj. După ce fosta campioană a început să aibă mari probleme cu banii, Păun a devenit jucător de bază la gruparea din Gruia.

Mijlocașul stânga a vorbit, într-un interviu pe care l-a acordat pentru Digi Sport, despre evoluțiile sale dar și despre concurența de la CFR Cluj.

”Este bine că este concurență. Doar în astfel de condiții te lupți la antrenamente pentru a ieși în evidență, ca antrenorul să vadă că ești bun, că ai calități”, a spus Păun.

Dinamo - CFR Cluj se va juca luni, 14 septembrie, ora 21:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1. Meciul va putea fi urmărit și pe digisport.ro și pe m.digisport.ro, exclusiv de către abonații rețelei de internet ai RCS-RDS.

Întâlnirea va putea fi urmărită și în format LIVE VIDEO&TEXT pe digisport.ro și m.digisport.ro.

Deși are 20 de ani și CFR Cluj se află în insolvență, Păun nu se gândește la un transfer către una dintre marile echipe ale Ligii 1.

”Mi-ar fi foarte greu dacă aș avea vreo ofertă de la Steaua sau de la Dinamo. Aici am crescut, aici am toți prietenii. Mi-ar fi extrem de greu. Nu știu. Aș sta foarte mult să mă gândesc dacă aș face-o sau nu. Oricum, mă simt extraordinar de bine la CFR”, a spus jucătorul.

Păun a vorbit, în final, și despre meciul cu Dinamo, care se va juca luni la București.

”Faptul că Dinamo este neînvinsă în actualul sezon reprezintă un lucru în plus care să ne motiveze pe noi. Îmi doresc din tot sufletul să-i batem, chiar dacă jucăm la ei acasă.

Dinamo joacă un fotbal plăcut, cred că au adus jucători valoroși. Sunt și tineri foarte buni, cum sunt Filip, Marc, Rotariu. Și pe lângă aceștia mai sunt și jucători cu experiență . Cred că asta se îmbină extraordinar”, a conchis Păun la Digi Sport.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев

Новости

Loading...
Наверх ↑