Luptătorul KOK Stanislav Reniţă se pregăteşte de unul dintre cele mai importante turnee din carieră



011 сентября 2015
Foto: youtube.com

Stanislav Reniţă este pregătit să câştige centura de campion la categoria de 65 de kilograme. Luptătorul moldovean spune că e gata să bată orice adversar pentru a-şi bucura suporterii.

Acesta va evolua la Gala KOK de la Chişinău în cadrul piramidei la categoria de 65 de kilograme.

Reniţă va lupta în semifinale cu Dariusz Skocjek, din Polonia. Adversarul lui Reniţă a obţinut în carieră 20 de victorii, dintre care şapte prin knock-out.

În cazul unei victorii, moldoveanul se va duela în finală cu învingătorul luptei dintre Igor Osinin şi Andrea Serra.

"Sunt pregătit sută la sută, acum au mai rămas ultimele etape de pregătire. Mergem înainte şi muncim mult pentru ca să demonstrăm pe 26 septembrie că în Moldova sunt luptători buni şi vom obţine rezultate pe măsură. O să fie lupte interesante, iar noi vom arăta ceva neobişnuit", a spus Reniţă.

Câştigătorul piramidei la 65 kilograme va lupta la finalul anului pentru centura de campion la această categorie de greutate cu Maxim Railean, supranumit pompierul.

"Va fi foarte interesant, pentru că sunt luptători foarte buni. Reniţă, Dariusz, Osinin şi Serra. În una din lupte, cea dintre lituanian şi italian va fi un duel între un sportiv tânăr şi unul experimentat. Diferenţa de vârstă dintre cei doi este de aproape zece ani", a declarat luptătorul KOK Dorin Damir.

În cadrul galei de la Chişinău vor avea loc şi luptele din sferturile de finală din piramida la categoria supergrea. Moldova va fi reprezentată în acest turneu de Ştefan Cîrlig. El va lupta cu italianul Emidio Barone.

Gala de pe 26 septembrie va culmina cu două super lupte la categoria de 93 de kilograme. Moldoveanul Maxim Bolotov se va confrunta cu ucraineanul Dmitri Bezus, iar Pavel Juravliov îl va întâlni pe legendarul Freddy Kemayo.

Biletele pentru acest eveniment au fost puse în vânzare miercuri, iar cel mai ieftin tichet costă 180 de lei. Biletele pot fi procurate la casele Teatrului de Operă şi Balet "Maria Bieşu".

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев

Новости

Loading...
Наверх ↑