"Am păţit o ruşine!" Zimbru a pierdut meciul cu Academia



 

Zimbru a pierdut surpinzător meciul cu Academia scor 0-1 în etapa a 25-a din Divizia Naţională la fotbal. După meci patronul echipei i-a băgat în şedinţă pe "galben-verzi", iar antrenorul Veaceslav Rusnac a declarat că acest eşec este unul ruşinos.

Singurul gol al partidei dintre Zimbru şi Academia a fost marcat în minutul 13, de fostul jucător al galben-verzilor Anatolie Cheptine care a transformat un penalty.

De partea cealaltă, Zimbru a ratat ocazia de a obţine cel puţin un egal pe final de meci, ratând câteva ocazii monumentale. După partidă, Nicolae Ciornîi a vorbit timp de 15 minute cu echipa la vestiar.

"Mult nu avem ce comenta. Astăzi am păţit o ruşine şi este neplăcut acest fapt. Cer scuze fanilor pentru acest meci. Domnul Ciornîi ca un om care a văzut multe în viaţă a considerat că trebuie să încurajeze băieţii. A vorbit puţin bărbăteşte. Îi mulţumesc şi sper că asta va veni la ceva bun", a spus Veaceslav Rusnac.

Zimbru a suferit prima înfrângere după patru etape şi ocupă locul şase în campionat cu 23 de puncte, în timp ce Academia a obţinut prima victorie după opt etape şi ocupă locul şapte în clasament cu 13 puncte. Înaintea meciului cu Zimbru, antrenorul Vladimir Vusatîi a ameninţat jucătorii că îşi dă demisia dacă elevii săi nu vor câştiga.

"Antrenorul ne-a fixat drept obiectiv să învingem, pentru că am pierdut şapte meciuri. În cazul unei înfrângeri el avea să părăsească echipa. Băieţii au ieşit pe teren mult mai motivaţi. Aşa că a fost un meci mai mult pentru antrenor", a spus Anatolie Cheptine.

În următoarea etapă, Zimbru va juca în deplasare cu Zaria Bălţi, în timp ce Academia va fi liberă.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑