Borussia Dortmund se pregăteşte de primul meci oficial al sezonului



012 августа 2014
Foto: goolfm.net

Borussia Dortmund se aduce în formă pentru a juca miercuri cu campioana Bayern Munchen în Supercupa Germaniei, pentru al treilea an consecutiv.

În 2012, bavarezii s-au impus cu 2-1, iar anul trecut formaţia din Dortmund a învins cu 4-2. Cele două formaţii au câştigat acest trofeu de câte cinci ori, iar cei de la Borussia vor să se impună încă o dată în faţa rivalei.

"Aceasta este o partidă care stârneşte o atenție foarte mare pentru întreaga planetă. Pentru noi va fi un test, pentru că vom juca cu una dintre cele mai puternice echipe din lume. Deci, acest meci este foarte important pentru noi", a declarat Jurgen Klopp, antrenorul Borussiei.

Borussia Dortmund a jucat şase amicale în ultima perioadă. Echipa lui Jurgen Klopp a obţinut victorii în cinci partide, însă în ultima a fost învinsă de Liverpool cu un categoric scor de 4-0.

Borussia a realizat doar trei transferuri în acest intersezon, reuşind să-i aducă la echipă pe Ciro Immobile, de la Torino, Adrian Ramos, de la Hertha Berlin, şi pe Ji Dong-won, de la Augsburg.

Partida dintre Borussia Dortmund şi Bayern Munchen va avea loc miercuri, pe stadionul Signal Iduna Park din Dortmund şi va începe la ora 19.00.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев

Новости

Loading...
Наверх ↑