PSG - Bordeaux 2-2. Prim pas greșit al liderului, într-un meci decis de portari! "Dublă" Cavani



012 сентября 2015

 

**VIDEO** PSG - Bordeaux 2-2. Prim pas greșit al liderului, într-un meci decis de portari!

Campioana PSG a făcut primul pas greşit în acest sezon de Ligue 1 - remiză cu Bordeaux pe Parc de Princes (2-2). În lipsa lui Zlatan Ibrahimovic, Cavani a făcut diferenţa: uruguayanul a profitat de cadoul făcut de Cedric Carrasso şi a deschis scorul (27).

Avantajul parizienilor n-a ţinut decât trei minute: la un corner al lui Bordeaux, Kevin Trapp a greşit şi el, după lovitura de cap a lui Saivet (31). PSG a trecut din nou în avantaj, trei minute mai tarziu: Cavani a reuşit "dubla" din lovitură liberă şi a ajuns la patru goluri în acest sezon.

Bordeaux a echilibrat meciul în a doua repriză, iar Crivelli a fost cel mai aproape de egalare, dar Trapp a avut o intervenţie excelentă. Oaspeţii au rămas pe final în 10 oameni, după ce a fost eliminat căpitanul Saivet (77), însă au primit un cadou nesperat de la portarul german care l-a lăsat pe Sirigu pe bancă în acest debut de sezon.

Khazri a profitat (79), iar Bordeaux a obţinut astfel primul punct din ultimele patru deplasări la Paris. PSG a întrerupt o serie de opt succese consecutive pe Parc de Princes.

PSG (4-3-3): Trapp - Aurier, Thiago Silva, Marquinhos, Maxwell (67 Kurzawa) - Verratti, Thiago Motta, Matuidi (75 Rabiot) - Lucas Moura (72 Lavezzi), Cavani, Di Maria. Antrenor: L. Blanc

Bordeaux (4-2-3-1): Carrasso - Guilbert, Pablo, Pallois, Poundje - Traore (46 Gajic), Saivet - Biyongo Poko, Khazri (86 Contento), Maurice-Belay - Crivelli (76 Jussie). Antrenor: W. Sagnol

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев

Новости

Loading...
Наверх ↑