EXCLUSIV A reușit tripla cu Steaua, dar nu și-a găsit echipă. ”I-am zis să antreneze și pe 10.000 de euro!”



012 сентября 2015

 

**VIDEO EXCLUSIV** A reușit tripla cu Steaua, dar nu și-a găsit echipă. ”I-am zis să antreneze și pe 10.000 de euro!”

Costel Gâlcă (43 de ani) a reușit să câștige tripla cu Steaua, în sezonul trecut, dar după ce și-a încheiat conturile cu roș-albaștrii nu și-a mai găsit de lucru. Tehnicianul l-a rugat și pe Mircea Sandu, care are o firmă de impresariat, să-l ajute în acest sens.

Trei luni au trecut de când nu mai este antrenorul Stelei, dar Costel Gâlcă continuă să fie liber de contract. Mircea Sandu, fostul președinte al FRF, a spus, într-o intervenție telefonică, găzduită de emisiunea ”Fotbal Club”, de la Digi Sport, ce sfat i-a dat tehnicianului.

”Am încercat să-l ajutăm, chiar dacă nu avem un angajament. Sfatul meu a fost, în momentul în care ne-am întâlnit, să nu-l intereseze partea financiară și că el trebuie să continue să antreneze.

A antrenat la Steaua, a câștigat trofee. Acum, că va fi în țară, că va fi în străinătate, trebuie să antreneze și pe 10.000 de euro, 100.000 de euro. Văd că nu antrenează și asta este rău”, a spus Sandu.

ACS Poli Timișoara - Steaua se va disputa duminică, 13 septembrie, de la ora 21:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1. Meciul va putea fi urmărit și pe site-ul digisport.ro, precum și pe m.digisport.ro, EXCLUSIV de către abonații rețelei de internet ai RCS-RDS.

Partida va fi transmisă și în format LIVE VIDEO&TEXT pe digisport.ro și pe m.digisport.ro.

”Nașu’” a explicat că, în afara lui Gâlcă, încearcă să ajute și alți tehnicieni, fără contract în acest moment. ”Sunt mulți antrenori buni pe care încerc să-i ajut, precum Lăcătuș, Dorinel Munteanu, Stelică (n.r. - Bogdan Stelea) și așa mai departe.”

Mircea Sandu a vorbit și despre schimbarea de antrenor de la Steaua.

”Țiți este angajat pentru că nu are Rădoi licența. Eu mă bucur pentru că este un om excepțional, îl va ajuta mult pe Rădoi. Va fi un mare ajutor pentru Rădoi”, a conchis Mircea Sandu la Digi Sport.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев

Новости

Loading...
Наверх ↑