România a avut cea mai bună apărare în preliminariile Euro 2016: nu a primit gol în deplasare



012 октября 2015

 

**VIDEO** România a avut cea mai bună apărare în preliminariile Euro 2016: nu a primit gol în deplasare

VIDEO Insulele Feroe - România 0-3. România s-a calificat după 8 ani la un turneu final și a încheiat o campanie în care jucătorii au fost contestați de multe ori de fani, mai ales în ultimele meciuri din preliminariile pentru Euro 2016.

VIDEO REZUMATUL MECIULUI 

Fără să se descurce excelent în ofensivă, România a încheiat pe locul 2 mai ales grație defensivei care a funcționat foarte bine. De altfel, tricolorii au încasat doar 2 goluri în cele 10 partide și au avut, astfel, cea mai bună apărare în preliminarii.

România nu a primit nici măcar un gol în meciurile jucate în deplasare, doar Finlanda și Ungaria reușind să înscrie împotriva tricolorilor, în cele două remize de pe Arena Națională, 1-1.

></p><p>Pe de altă parte, cu doar 11 goluri înscrise, România are deocamdată <strong>al treilea cel mai slab atac</strong> din preliminariile pentru turneul final din Franța. Cu 9 reușite, dar cu un meci în minus, tocmai cel cu Andorra, în care ar putea câștiga la scor, <strong>Țara Galilor</strong> este sub tricolori la acest capitol, așa cum este și <strong>Albania</strong> (10 goluri), care a făcut însă parte din singura grupă (I) cu 5 echipe la start.</p><p><strong>Sursa foto:</strong> <em>frf.ro</em></p>                    </div>
                                    <div class=

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑