Piloţii de la Porsche au ocupat primele poziţii ale podiumului Campionatului Mondial de Anduranţă



012 октября 2015
Foto: Google.com

Echipa Porsche nu a avut rivali în cursa de şase ore din Fuji, din cadrul Campionatului Mondial de Anduranţă. Piloţii de la Porsche au ocupat primele două poziţii ale podiumului şi s-au distanţat în clasamentul general de rivalii de la Audi. 

Piloţii cursei de şase ore din oraşul japonez Fuji au avut parte de condiţii meteorologice nefavorabile. Startul a fost dat într-o perioadă a zilei în care vizibilitatea era foarte redusă, iar pista a fost plină de apă din cauza ploii. Astfel, mai mulţi piloţi nu s-au descurcat pe traseu şi au ieşit în decor.

Chiar şi aşa, cea mai bună evoluţie au avut-o piloţii celor două echipe de la Porsche. Formaţia compusă din Romain Dumas, Neel Jani şi Marc Lieb a fost în fruntea acestei curse, iar cu opt minute înainte de sfârşit au cedat prima poziţiei colegilor din al doilea echipaj de la Porsche. Astfel, Timo Bernhard, Mark Webber şi Brendon Hartley au câştigat etapa din Japonia.

"Nu am avut parte de o cursă uşoară. Am avut dificultăţi, dar ne-am descurcat bine până la urmă şi am reuşit să ocupăm primele două locuri, iar acesta este cel mai important lucru", a spus pilotul Porsche, Timo Bernhard.

Podiumul a fost completat de piloţii de la Audi, Marcel Fassler, André Lotterer şi Benoit Treluyer.

Cu două etape înainte de sfârşitul sezonului, Porsche este lider în clasamentul constructorilor având cu 51 de puncte mai multe decât rivalii de la Audi.

În clasamentul piloţilor, Bernhard, Webber şi Hartley de la Porsche au cu un punct mai mult decât cei de la Audi.

Următoarea etapă din Campionatul Mondial de Anduranţă se va disputa pe 1 noiembrie în Shanghai, în timp ce ultima rundă va avea loc în Bahrain pe 21 noiembrie.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑