A patra victorie în acest sezon! Joey Logano a câştigat cursa din Charlotte



012 октября 2015
Foto: performgroup.com

Joey Logano a câştigat  o nouă etapă în NASCAR, disputată pe circuitul din Charlotte. Aceasta este a patra victorie a pilotului american din sezonul curent. Logano a încasat un premiu de aproximativ 330 de mii de dolari după performanţă obţinută. 

Matt Kenseth a început cursa din Charlotte din pole-position, însă numeroasele accidente pe care le-a suferit l-au forţat să abandoneze.

În turul 175, Kyle Busch l-a tamponat pe Kyle Larson, însă ambii au continuat cursa.

Cu câteva tururi mai târziu, Joey Logano a preluat conducerea şi nu cedat până la sfârşitul cursei. La finalul celor 334 de tururi, Logano a trecut linia de finiş cu un avantaj de 0,7 secunde în faţa celui de-al doilea clasat Kevin Harvick.

Podiumul cursei din Charlotte a fost completat de Martin Truex Junior. Pe locul patru s-a clasat Denny Hamlin, în timp ce locul cinci i-a revenit lui Kurt Busch.

După victoria obţinută pe circuitul din Charlotte, Joey Logano a fost premiat cu 329.000 de dolari, Kevin Harvick s-a ales cu 240.000 de dolari, în timp ce Martin Truex Junior a primit 172.000 de dolari.

Cu şase etape înainte de sfârşitul sezonului, lider în clasamentul general al piloţilor din NASCAR este Joey Logano cu 3048 de puncte. El este urmat de Kevin Harvick cu 3042 de puncte, iar pe poziţia a treia se află Martin Truex Junior cu 3041 de puncte.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑