Djokovic, pentru al 4-lea an la rand campion la Open-ul Chinei - VIDEO



012 октября 2015

Novak Djokovic e de neinvins la Beijing. Tenismanul sarb a devenit campion la Open-ul Chinei pentru a patra oara. In finala, liderul mondial s-a impus in fata spaniolului Rafael Nadal.

 

Nadal s-a straduit din rasputeri sa-i tina piept lui Djokovic, insa tenismanul sarb a fost din nou prea bun pentru spaniol. In primul set, jocul a fost echilibrat pana la scorul de 3 la 2 in favoarea lui Nadal, apoi liderul mondial a dominat si a dus la bun sfarsit prima parte, scor 6 la 2. In cel de-al doilea set, Djokovic a continuat sa-si demoleze adversarul si, la fel, a cedat doar 2 game-uri. Sarbul a castigat cu 6 la 2 si este din nou campion la Beijing. 



 Novak DJOKOVIC, TENISMAN SERBIA: “Cred că am făcut cel mai bun joc al meu, toată săptămâna. Am reuşit să parcurg un drum bun cu această încredere în mine. ” 

 

Djokovic a devenit pentru al 4-lea an la rand campion la Open-ul Chinei si are in total 6 titluri la aceasta competitie. Sarbul a incasat aproape 655 de mii de dolari, iar Nadal se va consola cu 295 de mii.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,
Источник – ProTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев

Новости

Loading...
Наверх ↑