Goian le cere fanilor să se bucure pentru calificare: "Nu suntem buricul pământului"012 октября 2015

 

**VIDEO** Goian le cere fanilor să se bucure pentru calificare:

România s-a calificat la primul turneu final după o pauză de 8 ani, dar viitorul echipei naţionale este incert: Anghel Iordănescu nu a dat încă garanţia că îi va conduce pe tricolori şi la Europeanul din Franţa.

"Nu ştiu ce să spun despre domnul Iordănescu. Cred că ar trebui să meargă mai departe şi să conducă echipa la Euro. Dânsul ştie mai bine ce are de făcut şi eu cred că va rămâne selecţioner. E munca lui.

Eu am contribuit puţin la această calificare. Vreau la Euro 2016. Mă uitam la bucuria băieţilor si îmi părea rău că nu am fost alături de ei. E o experienţă poate unică în viaţa unui fotbalist", a comentat Dorin Goian, într-o intervenţie telefonică, în cadrul emisiunii Euro Fotbal, la Digi Sport.

Internaţionalul român îi îndeamnă pe suporteri să se bucure pentru această calificare, explicând şi că grupa nu a fost una uşoară, aşa cum a părut la prima vedere.

"La echipa naţională a fost un grup bun. Am fost la lot la dubla cu Ungaria şi Grecia şi optimismul a fost cel care a primat. Echipa a crezut până în ultimul moment că se va califica. Nu suntem nici noi buricul pământului, dar fotbalul s-a schimbat şi trebuie să ne bucurăm pentru această calificare", a adăugat fundaşul de 34 de ani.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИsports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑