Lionel Messi şi Samuel Umtiti au revenit la antrenamentele Barcelonei



012 октября 2016
Foto:soccerinfomania
Lionel Messi, accidentat la coapsă în urmă cu trei săptămâni, şi-a reluat, miercuri, antrenamentele alături de colegii săi de la FC Barcelona, a anunţat clubul catalan, care a precizat că şi fundaşului francez Samuel Umtiti a revenit la şedinţele de pregătire.
"Antrenament cu toţi jucătorii disponibili, inclusiv Messi şi Umtiti", a scris contul oficial de Twitter al campioanei Spaniei.
Alături de cei doi, la antrenamente au revenit şi o parte dintre jucătorii convocaţi la echipele lor naţionale, printre care spaniolii Andres Iniesta, Gerard Pique sau Sergio Busquets.
Messi (29 ani) a suferit o ruptură musculară la aductorul coapsei drepte, în cursul meciului cu Atletico Madrid (1-1) din campionatul Spaniei, disputat pe 21 septembrie.
În ceea ce-l priveşte pe Umtiti, fotbalistul de 22 de ani transferat de la Olympique Lyon a fost victima unei întinderi de ligamente la genunchiul stâng.
Revenirea lui Messi reprezintă o veste excelentă pentru FC Barcelona, pe care o aşteaptă o serie de meciuri importante în perioada următoare, inclusiv o "dublă" cu Manchester City în Liga Campionilor, pe 19 octombrie şi 1 noiembrie, dar şi pentru naţionala Argentinei, care e în mare dificultate fără jucătorul său numărul 1.
Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑