Moldova –Suedia  50-20.



Nationala Moldovei a invins Suedia cu 50-20 obtinand o victorie superba marcand 8 eseuri. In prima repriza haiducii au dominat total marcand trei eseuri prin Cobilas Vadim.,Gargalic  Maxim.,Baltag Andrian.. iar Felston G. A transformat  doua. Suedezii au marcat de doua ori,scorul reprizei 19-17.
  In a doua repriza  haiducii au dominat autoritar ,marcand 5 eseuri ,Oleg Prepelita a marcat 3 eseuri , Cobilas Maxim si Baltag Andrian cite un eseu , iar Felston a transformat trei realizari.Suedia a marcat un eseu in minutul 74 prin Lindgvist.
   Vasile Revenco Presedinte FRM a declarat: ,, Doresc sa multumesc haiducilor pentru spectacolul aratat in fata spectatorilor  si telespectatorilor din Moldova , pentru efortul depus la realizarea obiectivului pus.Eu deja incep sa ma gandesc la meciul , care urmeaza sa aiba loc pe 16 noiembrie cu Germania.Daca Germania va invinge Polonia ,atunci pe stadionul  Dinamo va fi o finala a Grupei 1B.Dorim sa analizam cu calm greselile comise in acest meci si sa pregatim meciul cu Germania pentru a aduce o victorie care o dorim foarte mult.’’
 Lotul Moldovei:
1. Cobalas Maxim
2. Vasilachi Dumitru
3. Cobalas Vadim
4. Mahu Andrei
5. Romanov Andrei
6. Gargalic Maxim
7. Titica Veaceslav
8. Prepelita Oleg
9. Chirila Nicolae
10. Felston Greig
11.Baltag Alexandru
12. Manoli Octavian
13.Baltag Andrian
14.Leca Stefan
15. Golubenco Mihai

Rezerve:
16.Orghianu Igor
17.Leon Victor
18.Busila Ion
19.Besleaga Maxim
20.Gaburgan Nicolae
21.Bulgac Alexandru
22. Cavcaliuc Ion
23.Petrache Dorin

 

Источник – Федерация регби


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑