Nationala Moldovei de rugby, din nou macinata de accidentari inaintea unei partide importante: Haiducii au plecat in Polonia fara cel mai bun marcator din acest sezon, Oleg Prepelita - VIDEO




Nationala Moldovei de rugby este din nou macinata de accidentari inaintea unei partide importante. Aseara haiducii au plecat spre Polonia, fara cel mai bun marcator din acest sezon, Oleg Prepelita, care este accidentat. Nici Dumitru Arhip nu va putea juca in ultimul meci din acest an. Sambata Moldova are meci in deplasare cu Polonia.


Nationala Moldovei de rugby a plecat aseara spre Polonia, fara cel mai bun marcator. Proaspatul campion al Rusiei si detinator al Cupei cu formatia Krasnii Iar, Oleg Prepelita, autorulul a 7 esee in aceasta campanie preliminara a fost lasat acasa pentru ca este accidentat. Si Ion Cavcaliuc lipseste pentru ca a suferit o interventie chirurgicala, iar Dumitru Arhip, jucatorul formatiei galeze Ospreys, a suferit si el o accidentare. Lipsa acestor juctori importanti a fost suplinita de Gheorghe Gajon, Andrei Mahu si vedeta Vadim Cobalas. Ultimul, unul dintre cei mai buni rugbisti ai Moldovei, a fost lasat de clubul englez Sale Sharks sa vina la nationala.


Veaceslav BULAI, MANAGER FEDERATIA DE RUGBY: “Nu ducem lipsa de jucatori. Meciul va fi de foc, polonezii sunt luptatori, niciodata nu am avut un meci simplu cu ei. Vom face totul posibil ca sa castigam acest meci cu punct bonus.”


Si jucatorii au declarat ca pleaca in Polonia doar dupa victorie.


Veaceslav TITICA, CAPITAN MOLDOVA: “N-am avut mult timp pentru a ne pregati, n-am fost toti impreuna, dar am pus toate punctele la cale. Suntem gata pentru a obtine victoria necesara. Nu e atat de important cu bonus, e important sa invingem, si mergem inainte spre calificare.”


Victor ARHIP, RUGBIST MOLDOVA: “Venim dupa o victorie, in Suedia am avut un meci bun. Polonia e un pic mai tare dar sper ca vom face totul posibil pentru o victorie. E ultimul meci din anul acesta si mergem incolo dupa o victorie, sa ne batem pana la urma.”


In cazul unei victorii in Polonia, nationala Moldovei isi va continua lupta pentru promovarea in grupa 1A. Haiducii vor urca pe locul 2 in grupa, dupa 7 etape disputate. Apoi Moldova mai are nevoie de alte doua succese in fata Ucrainei si Olandei, ca intr-un final soarta calificarii sa se decida in ultimul meci direct, in fata liderilii, echipa Belgiei.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,
Источник – ProTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев

Новости

Loading...
Наверх ↑