EXCLUSIV Nu mai vrea să se întoarcă la Steaua, dar ar accepta o ofertă de la Dinamo



 

**VIDEO EXCLUSIV** Nu mai vrea să se întoarcă la Steaua, dar ar accepta o ofertă de la Dinamo

Pandurii traversează o primă jumătate de sezon excelentă și acest lucru i se datorează și lui Mihai Răduț, mijlocașul care în vară s-a transferat defenitiv de la Steaua. La 25 de ani, acesta spune că nu s-ar mai întoarce la Steaua, dar ar accepta o ofertă de la Dinamo.

Exclusiv pentru Digi Sport, Răduț a vorbit despre posibilitatea de a reveni în lotul campioanei, în cazul în care în iarnă ar apărea o ofertă pentru el: “Nu cred că s-ar întâmpla asta, dar dacă, să zicem, prin absurd s-ar întâmpla, da, aș refuza pentru că perioada mea acolo a trecut. Am avut un contract 5 ani. Nu s-a materializat cum ar trebui pentru mine, nici pentru cei de acolo și asta este, mergem mai departe.”

Cât despre interesul lui Dinamo, mijlocașul în vârstă de 25 de ani a spus: “Da, s-a discutat și în vară, nu știu ce să zic. Vă dați seama, aș vrea să ajung la un nivel cât mai înalt. Depinde de ofertă. V-am zis, trebuie să alegi ce e mai bine pentru viitorul tău. Dacă sunt oferte avantajoase pentru tine, nu cred că e bine să refuzi sau să excluzi din start o variantă.”

54 de meciuri oficiale a jucat Răduț pentru Steaua, înscriind de două ori

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев

Новости

Loading...
Наверх ↑