EXCLUSIV Iordănescu a vorbit despre succesorul său pe banca naționalei : “Numele lui l-a pronunțat”



 

**VIDEO EXCLUSIV** Iordănescu a vorbit despre succesorul său pe banca naționalei : “Numele lui l-a pronunțat”

Anghel Iordănescu a calificat România la Euro 2016, dar nu și-a prelungit încă înțelegerea cu FRF. Selecționerul pregătește amicalul cu Italia, de la Bologna, din această săptămână, și așteaptă să semneze noul contract. Între timp, a vorbit despre succesorul său pe banca primei reprezentative.

Fiul selecționerului, Edi Iordănescu, a dezvăluit exclusiv pentru Digi Sport care e dorința antrenorului naționalei: “Ce am simțit eu din discuțiile pe care le-am avut cu el este că își dorește foarte mult și are o ambiție foarte mare să continue, pentru că el crede în nucleul de jucători pe care îi antrenează, crede că România poate să facă o figură frumoasă la acest turneu final.

Feelingul meu este că vrea să continue și vrea să își ducă munca la final. În același timp, am simțit, din vorbele lui, că dacă s-ar ajunge într-un moment în care ar mai continua și nu și-ar prelungi contractul, și-ar dori ca în locul lui să vină un antrenor român.

Fie un antrenor cu multă experiență, să dau exemplul lui Mircea Lucescu, fie un antrenor tânăr cu potențial, cum ar fi cazul lui Gică Hagi, numele căruia l-a pronunțat.”


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев

Новости

Loading...
Наверх ↑