Boloni, dezamăgit de eliminarea Stelei. "Credeam că va merge în Europa League"



012 декабря 2013

 

></p><p>Fost component al Stelei în perioada de aur a roș-albaștrilor cuprinsă între 1984-1987, Ladislau Boloni s-a arătat dezamăgit de modul cum s-a prezentat Steaua în grupele Champions League.</p><p>Tehnicianul a afirmat că formația antrenată de Laurențiu Reghecampf putea scoate mai mult din această grupă, cu precădere din meciul de la București contra lui Schalke.</p><p><strong><em>

Asta nu înseamnă însă că ar fi trebuit să adopte strategii diferite. Tot meciuri erau și tot o singură competiție, deci nu e vorba de o greșeală. Adevărul e că Steaua nu are la ora actuală mai multă putere pentru a fi realizat mai multe decât a făcut-o până acum. Doar cu Schalke cred totuși ar fi putut scoate mai mult, ar fi putut să învingă. Acum nu mai contează, dar e important să folosească această experiență pentru a-i folosi în campionat", a spus Boloni.

Antrenorul a spus și că gruparea din Ghencea trebuie să-și stabilească strategia pe termen lung:

"Steaua trebuie să-și definitiveze modul cum vrea să funcționeze. Trebuie să fie mereu în elită, dar trebuie să se hotărască în ce fel: doar transferând jucătorii pe care îi vrea, și atunci va avea nevoie de mai mulți bani pentru salarii, sau eventual crescând și proprii jucători, să aibă propria pepiniera. Ca să facă acest lucru, însă, ar trebui să investească 40-45 de milioane de euro".


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑