Hamza a mai dat o "dublă" pentru Botev. A ajuns la 5 goluri pentru bulgari



013 февраля 2014

 

Younes Hamza arată că s-a acomodat imediat la Botev Plovdiv, după plecarea de la Petrolul. Atacantul tunisian a mai bifat un meci cu gol, al treilea din aceste pregătiri, și a ajuns deja la 5 reușite în tricoul bulgarilor. 

După ce marcase cu Yenisey Krasnoyarsk (1-2 VIDEO AICI) și de două ori cu Dukla Praga (3-2 VIDEO AICI), Hamza a adus de unul singur victoria echipei sale împotriva trupei din Armenia, MIKA Ashtarak - 2-1. 

Fostul atacant al Petrolului a înscris o dată după ce a transformat un penalty și a doua oară frumos, printr-o lovitură de cap. 

Mai întâi au punctat oaspeții, însă în startul reprizei a doua Hamza a readus egalitatea de la punctul cu var. Golul victoriei a fost izbutit de golgheterul tunisian în minutul 86, în urma unei centrări foarte bune de pe partea stângă.

În finalul primei reprize, atât Ferebory Dore, cât și Srdjan Luchin au ratat ocazii importante. De fiecare dată ei au fost serviți excelent de Alexandru Curtean

Antrenorul lui Botev, Stanimir Stoilov, are încredere mare în toți cei cinci jucători transferați din Liga 1. Dore, Curtean, Luchin, Benga și Hamza au început din primul minut contra adversarei din Armenia și se anunță piese de bază după reînceperea competiției din Bulgaria. 

Sursa foto și video: botevplovdiv.bg

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев

Новости

Loading...
Наверх ↑