Caras: Artur Ioniţă are şanse mari să se impună în prima ligă valorică a Italiei



013 февраля 2014

 

Primul moldovean, care va evolua în Seria A la Hellas Verona, Artur Ioniţă are şanse mari să se impună în prima ligă valorică a Italiei. De această părere este selecţionerul Ion Caras, dar şi primul antrenor al lui Ioniţă, Veaceslav Carandaşov.

Selecţionerul Ion Caras s-a bucurat cel mai mult de transferul lui Artur Ioniţă la Hellas Verona: "Desigur că este un transfer care ne bucură pe toţi. Fotbalul italian este unul foarte dur. Acolo jucători buni şi mai multe vedete nu au reuşit să se impună, dar eu nu ştiu de ce, dar cred în Artur. El este un jucător tânăr şi un profesionist adevărat. Ioniţă se acomodează la orice greutăţi".

La sfârşitul anului trecut, Ioniţă a fost comparat de primul său antrenor cu legendarul Gennaro Gattuso. Întâmplător sau nu, mijlocaşul moldovean a semnat cu echipă din Campionatul Italiei, unde italianul a obţinut succese mari.

"Când am aflat despre transfer m-am bucurat foarte mult. Este plăcut că discipolul meu are aşa succese mari. Are şanse mari acolo. El este acum la un nivel înalt, dacă va munci la maxim, atunci va obţine succese mari şi acolo", a declarat Carandaşov.

Artur Ioniţă a semnat cu Verona un contract valabil pe trei ani şi va fi primul moldovean, care va juca în Seria A. Mijlocaşul se va alătura noii sale formaţii la sfârşitul lunii iunie, atunci când îi va expira contractul cu FC Aarau.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев

Новости

Loading...
Наверх ↑