Raț și Marica se pregătesc în weekend pentru Barcelona și Real



013 февраля 2014

**VIDEO** Raț și Marica se pregătesc în weekend pentru Barcelona și Real

Românii din Spania îşi măsoară forţele cu cei mai buni fotbalişti ai planetei. Weekend acesta, Raţ şi Marica întâlnesc cele două forţe ale Spaniei.

Românii au meciuri de foc în Spania, cu Real şi Barca. Atacantul naţionalei trebuie să îşi revină după accidentarea din etapa trecută, cu Osasuna, când s-a ales cu arcada spartă. Duminică de la ora 18:00, în direct la Digi Sport 1, trebuie să treacă de Sergio Ramos şi Pepe, pentru a reuşi al treilea gol în Primera.

"Nu avem nimic de pierdut, un meci în care nimeni nu se așteaptă să facem un rezultat bun și de aceea Getafe poate să surprindă. Problema e că nu m-am antrenat până astăzi, sper să mă antrenez mâine și să pot juca.", a declarat Marica, exclusiv pentru Digi Sport.

Proapăt transferat la Rayo Vallecano, Răzvan Raţ poate avea un debut de vis în Spania. Trupa lui Francisco Jemez joacă pe Camp Nou sâmbătă de la ora 21:00, în direct la Digi Sport 1.

"Eu sper să fie actele în regulă până mâine. Și voi vedea dacă pot să fiu pe bancă cel puțin. Două victorii legate ar fi, ar fi două guri de aer de care am avea nevoie. Așa că orice se poate întâmpl.", a spus Raț, care s-a alăturat deja noilor săi coechipieri, la Madrid.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев

Новости

Loading...
Наверх ↑