San Jose Sharks s-a calificat în semifinalele Cupei Stanley



Foto: sharks.nhl.com
San Jose Sharks a devenit ultima semifinalistă a Cupei Stanley. Echipa din California şi-a asigurat calificarea în penultimul act al competiţiei după ce a învins în meciul decisiv formația Nashville Predators cu scorul de 5-0.
În prima repriză pentru gazde au marcat Pavelski şi Ward, iar în partea a doua a meciului Couture a majorat scorul la 3-0. Thornton şi Marleau au mai înscris câte o dată în cea de-a treia repriză și au stabilit scorul final.
După ultimul gol înscris de "rechini", portarul oaspeţilor, finlandezul Pekka Rinne, a cedat nervos şi şi-a rupt crosa după ce a lovit-o de poartă.
Eroul meciul a fost portarul gazdelor Martin Jones, care a respins toate cele 20 de şuturi trimise de către jucătorii echipei adverse pe spațiul porții.
San Jose Sharks s-a impus în seria semifinală a Conferinței de Vest cu scorul de 4-3 şi va juca în finala acesteia cu Saint Louis Blues.
În cealaltă conferință, cea de Est, finala va fi jucată de formațiile Pittsburgh Penguins și Tampa-Bay Lightning. În finala Cupei Stanley se califică echipele care obţin primele patru victorii.
Primul meci dintre cele două formaţii va avea loc pe 16 mai pe terenul lui Saint Louis Blues.
Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑