Victorie dificilă pentru Real, în Euroliga de baschet masculin



014 февраля 2014

**VIDEO** Victorie dificilă pentru Real, în Euroliga de baschet masculin

Meci spectaculos în grupa F din Euroliga de baschet, între finaliştii de anul trecut şi campionii din Eurocup.

Real Madrid s-a deplasat la Lokomotiv Kuban Krasnodar, echipa care înregistrase trei victorii consecutive în Top 16. Spaniolii s-au impus greu, cu 78-74. Cel mai bun marcator al oaspeţilor a fost Derrick Brown, autor a 21 de puncte.

Olympiacos - Anadolu Efes Istanbul 78-60

În grupa E, Olympiacos a câștigat clar confruntarea de tradiţie cu turcii de la Anadolu Efes, fără victorie în deplasările de la Pireu din sezonul 2006-2007. Grecii s-au impus cu 78-60 si au obţinut a treia victorie consecutivă.

Unicaja Malaga - Panathinaikos 87-71

Tot în grupa E s-a disputat un alt clasic al Euroligii. Unicaja Malaga şi Panathinaikos au facut spectacol sub panou. Echilibrul s-a păstrat timp de trei sferturi. Ultimele minute, în schimb, au însemnat descătuşarea gazdelor.

Fără a avea statistica de partea lor, spaniolii au impresionat în ofensivă. Au reuşit 26 de puncte în al 4-lea sfert şi au obţinut victoria, cu 87-71. A fost doar a șasea victorie pentru Unicaja, în cele 19 meciuri directe cu Panathinaikos, însă cu acest succes a revenit în cărţi pentru o calificare în faza următoare a competiţiei.

 

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев

Новости

Loading...
Наверх ↑