Rusescu a fost decisiv la golul Bragăi, dar a ratat finala Cupei Ligii



014 февраля 2014

**VIDEO** Rusescu a fost decisiv la golul Bragăi, dar a ratat finala Cupei Ligii

Raul Rusescu a ratat șansa de a disputa prima finală cu Sporting Braga, echipa sa fiind eliminată joi seara, în semifinalele Cupei Ligii, de Rio Ave. Atacantul român a fost însă decisiv la golul echipei sale, care a pierdut disputa cu 1-2.

În primul minut de prelungire a primei reprize, Rusescu a executat excelent o lovitură liberă de la 20 de metri ușor lateral dreapta, mingea trimisă de el cu efect lovind stâlpul din stânga portarului Ederson, de unde s-a întors în fața porții, Custodio trimițând-o în plasă.

A fost golul care a restabilit egalitatea pe tabela de marcaj, după ce Hassan deschisese scorul din penalty pentru gazde. La faza care a dus la dictarea loviturii de pedeapsă Santos, de la Braga, a fost eliminat, astfel că formația lui Rusescu a evoluat pentru mai bine de 50 de minute în inferioritate numerică.

Românul care e împrumutat la Braga de la FC Sevilla a fost cel mai periculos atacant al oaspeților, irosind o mare ocazie înainte de deschiderea scorului, în minutul 24, când șutul său a fost respins de pe linia porții de Marcelo.

În minutul 68 Rusescu a trimis puțin afară o lovitură liberă de la distanță, iar după 4 minute portarul Eduardo a respins șutul românului, din interiorul careului. Apoi, în minutul 79 tot Eduardo avea să scoată în corner șutul dificil expediat de român dintr-o nouă lovitură liberă de la marginea careului.

Golul victoriei lui Rio Ave l-a marcat Braga, în minutul 69. În finala Cupei Ligii, Rio Ave va juca împotriva învingătoarei dintre Porto și Benfica. Braga este încă deținătoarea trofeului, după succesul din sezonul trecut.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев

Новости

Loading...
Наверх ↑