Îl cere titular contra Barcelonei: "Raț poate juca sâmbătă cu ochii închiși, la ce fundași are Rayo"



014 февраля 2014

 

**VIDEO** Îl cere titular contra Barcelonei:

Răzvan Raț s-a transferat joi la Rayo Vallecano, semnând cu penultima clasată din Primera Division din postură de jucător liber, după despărțirea de West Ham United. Raț a declarat că speră să fie măcar pe bancă sâmbătă (VEZI AICI DETALII), pe Camp Nou, unde echipa sa joacă împotriva Barcelonei, dar Gică Craioveanu îl vede titular în Catalunya.

În direct la Fotbal European, pe Digi Sport 1, Craioveanu l-a avertizat pe internaționalul român că nu va avea viață ușoară la noua sa formație: "O să sufere mult. Rayo e o echipă care lasă multe spații. 80% din meci adversarii se duc unu contra unu asupra fundașilor. O sa aiba o sarcina destul de grea. E o echipă care primește foarte, foarte ușor goluri."

Întrebat dacă, după părerea lui, Raț poate evolua chiar sâmbătă, pe Cam Nou, Craioveanu a fost ferm: "Raț poate juca sâmbătă seara cu ochii închiși. La ce fundași are Rayo, Răzvan poate juca sâmbătă." Apoi, fostul internațional și-a permis să și glumească: "Debutează bine, dacă debutează sâmbătă, pe partea cu Messi. O să treacă precum trece Vettel pe lângă Kobayashi."

Ajuns la o formație care se luptă să scape de la retrogradare, Raț a semnat un contract valabil până la finalul sezonului, iar Craioveanu nu e prea optimist în ceea ce privește soarta trupei din Vallecas și a lui Raț: "Mi-e un pic frică pentru el. Mi-e frică cu echipa pe care o are și situația pe care o are. Eu văd o echipă moartă, Betis, și una 75% moartă, care e Rayo."

Barcelona - Rayo se dispută sâmbătă, de la ora 21:00 și va fi în direct pe Digi Sport 1.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев

Новости

Loading...
Наверх ↑