Germanii fac legea în proba de sanie la Olimpiada de la Soci



014 февраля 2014
foto:sptfm.ro

Echipa Germaniei a câştigat toate cele patru concursuri din proba sanie, după ce Felix Loch şi compania au câştigat titlul şi în proba pe echipe. Cu al doilea titlu olimpic în doar trei zile s-a ales şi francezul Martin Fourcade, care s-a impus în proba individuală de biatlon. O zi reuşită la Soci a avut şi echipa Chinei care a câştigat două medalii de aur la patinaj viteză.

Nemţii au făcut furori şi în proba de sanie pe echipe. Germania a câştigat medalia de aur, Rusia a s-a clasat pe doi şi a luat argintul iar Letonia s-a ales cu medalia de bronz. În afară de campionul la simplu masculin, Loch, din echipa Germaniei au făcut parte campioana la feminin, Natalie Geisenberger, şi campionii la proba pereche: Tobias Arlt şi Tobias Wendl. Astfel, fiecare participant a cucerit câte două titluri olimpice la Soci, iar Germania a adunat în total patru medalii de aur.

Martin Fourcade a câştigat a doua medalie de aur la Soci, după ce s-a impus la biatlon în proba individual. Sportivul, în vârstă de 25 de ani, a terminat cursa în 49 minute şi 31 de secunde. Cu o întârziere de opt secunde a ajuns germanul Erik Lesser, care s-a clasat pe doi, iar al treilea a fost Evgeni Garanicev, din Rusia.

Campioanele olimpice s-au desemnat şi în două probe de patinaj viteză, ambele câştigate de sportive din China. La 1000 metri feminin a câştigat Zhang Hong, iar la 500 metri feminin Li Jianrou.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев

Новости

Loading...
Наверх ↑