Astra îşi face echipă pentru titlu. Atacul pe care îl propune echipei naționale: Budescu - Alibec



 

**VIDEO** Astra îşi face echipă pentru titlu. Atacul pe care îl propune echipei naționale: Budescu - Alibec

Astra are planuri mari pentru sezonul viitor, după locul doi și primul trofeu din istoria clubului: Cupa României. Pentru a se bate la titlu și a ajunge în grupele UEFA Europa League, Daniel Isăilă va avea la dispoziție un lot puternic.

Giurgiuvenii au avut și al doilea atac din țară în sezonul recent încheiat, marcând cu un singur gol mai puțin decât Steaua (70 de reușite, față de cele 71 ale campioanei).

Pe lângă revenirea lui Kehinde Fatai, care a fost împrumutat în Belgia, la FC Bruges, Astra s-a înțeles și cu portughezii de la Braga pentru transferul definitiv al lui Yazalde, care a reușit să marcheze de 7 ori în Liga 1 în sezonul petrecut în România. L-au păstrat și pe Denis Alibec, pe care finanțatorul Ioan Niculae îl vede o soluție excelentă pentru echipa națională a României, împreună cu Budescu.

"Avem o veste foarte bună din Portugalia despre Yazalde și ne-am înțeles. S-ar putea să rămână la Astra, pentru că băiatul vrea să stea. Între timp s-a întors și Fatai, care a revenit de la Bruges. A avut o opțiune de cumpărare și nu înțeleg de ce nu a fost activată, dar până la urmă este foarte bine că nu a rămas acolo.", a spus finanțatorul giurgiuvenilor, Ioan Niculae, într-un interviu EXCLUSIV acordat pentru Digi Sport.

Omul de afaceri susține că liderul giurgiuvenilor va fi golgheterul Constantin Budescu (13 reușite în sezonul 2013-2014): "S-a maturizat extrem de mult în ultimul an și jumătate. Va fi unul dintre marii jucători români. Este deja unul din jucătorii mari români. Nu se mai poate de data asta ca Pițurcă să-l evite, pentru că, de fapt, face un rău echipei naționale".

Finanțatorul Astrei vrea să-i mai dea o șansă și lui Denis Alibec, un alt fotbalist pe care îl propune la prima reprezentativă: "M-am dus la el și i-am zis: 'Băi, bagă-ți mințile în cap, că e păcat de calitățile tale excepționale!'. Este un jucător de forță, driblează scurt... Vă spun că Alibec poate să fie o soluție și pentru naționala României, de vârf de atac penetrant. Este un număr 9 clasic".

PROGRAMUL COMPLET AL CANALELOR DIGI SPORT

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев

Новости

Loading...
Наверх ↑