Florin Marin a învins Steaua a treia oară consecutiv: “Au dominat, dar nu și-au creat ocazii!”



014 сентября 2015

 

**VIDEO** Florin Marin a învins Steaua a treia oară consecutiv: “Au dominat, dar nu și-au creat ocazii!”

VIDEO Poli – Steaua 1-0. Florin Marin e neînvins pe banca lui Poli de când a preluat echipa de pe Bega, având două victorii în campionat și una în Cupa Ligii. Pe Steaua a învins-o duminică seara a treia oară consecutiv, cu trei echipe diferite. A făcut-o în sezonul trecut și cu Ceahlăul și cu Oțelul, iar acum, după succesul cu Poli, recunoaște faptul că formația campioană a dominat meciul de pe Bega.

Tehnicianul timișorenilor a analizat foarte succint victoria elevilor săi: “Am făcut un joc bun. O echipă care s-a organizat bine în defensivă, determinare mare, agresivi. I-am surprins cu superioritate numerică, pe contraatac, dar am suferit la pasa finală.

Am lucrat la moralul jucătorilor. I-am încurajat, am fost alături de ei. Au calitate, le-am dat încredere și vedeți că au valoare.”

Florin Marin nu s-a ferit să recunoască faptul că elevii lui Mirel Rădoi au fost la cârma disputei: “Steaua a controlat jocul în mare parte, ei au avut doar o situație de a înscrie, dar în rest nu și-au creat situații de poartă. Au dominat, dar noi ne-am apărat bine.

E important doar rezultatul, le-am spus să joace la rezultat.”


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев

Новости

Loading...
Наверх ↑