Hamroun are o explicație pentru jocul slab al Stelei: “Atunci am primit o lovitură în plan psihic”



014 сентября 2015

 

**VIDEO** Hamroun are o explicație pentru jocul slab al Stelei: “Atunci am primit o lovitură în plan psihic”

VIDEO Poli – Steaua 1-0. Campioana a pierdut duminică seara la Timișoara în Liga 1 și a rămas cu doar patru succese din zece meciuri în campionat, în acest sezon. Elevii lui Rădoi au doar 9 goluri marcate, mai puține și decât Concordia, formație care a strâns doar 9 puncte și e pe locul 11. Jugurtha Hamroun are o explicație pentru jocul slab al Stelei.

Intrat în minutul 60 al partidei de pe Bega și revenit după o absență de aproape o lună, cauzată de o accidentare, algerianul a vorbit imediat după eșecul de pe Bega: “Trebuia să rămânem concentrați până la final. Timișoara a jucat bine și are calitate. Ei au fost buni în apărare, în timp ce noi nu am reușit să înscriem. Nici nu am fost în apele noastre, am atacat, iar ei au înscris. Dacă au câștigat, cred că au meritat, dar cred că și noi meritam. Dacă stai în defensivă și te aperi tot meciul, atunci e greu pentru noi împotriva unor astfel de echipe.”

Fotbalistul care a marcat trei goluri în zece meciuri oficiale pentru Steaua, a încercat să explice jocul slab al formației antrenată de Mirel Rădoi: “Sunt mulți jucători noi și poate avem nevoie de mai mult timp pentru acomodare, ca să ne cunoaștem, și sunt sigur că vom câștiga, la un moment dat, pe bandă rulantă. De când am fost eliminați din Europa, poate am primit o lovitură pe plan psihic și poate mai avem nevoie de ceva timp pentru a ne recăpăta concentrarea în campionat.”


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев

Новости

Loading...
Наверх ↑