River Plate - Boca Juniors 0-1. Oaspeţii s-au impus în "El Superclasico" şi au revenit pe primul loc



014 сентября 2015

 

**VIDEO** River Plate - Boca Juniors 0-1. Oaspeţii s-au impus în

Boca Juniors a revenit pe primul loc din Argentina după victoria din El Superclasico în faţa rivalilor de la River Plate. Pe stadionul El Monumental din Buenos Aires, trupa lui Rodolfo Arruabarena a avut parte de un început nefast: după doar două minute, Fernando Gago a părăsit terenul accidentat şi a fost înlocuit de Lodeiro.

Uruguayanul a schimbat însă norocul oaspeţilor şi a deschis scorul în minutul 18. River a avut o primă şansă de a egala cu doar două minute înainte de pauză, însă Orion a respins lovitura de cap a lui Alario.

Autorul unui hat-trick în etapa trecută, Alario a fost aproape de a egala şi în startul reprizei secunde, însă Orion a intervenit din nou providenţial. Boca Juniors s-a impus cu 1-0 şi a depăşit-o în clasament pe San Lorenzo, în timp ce echipa lui Marcelo Gallardo a ieşit din lupta pentru titlu, şi este la 11 puncte de marea sa rivală.

River (4-4-2): Barovero - Mercado, Mammana, Balanta, Casco - Sanchez, Kranevitter, Ponzio (Gonzales 36, Viudez 55), Martinez (Driussi 68) - Mora, Alario

Antrenor: M. Gallardo

Boca Juniors (4-4-2): Orion - Peruzzi, Tobio, Diaz, Monzon - Meli (Fuenzalida 90+3), Erbes, Gago (Lodeiro 4), Bentancur - Palacios (Chavez 69), Tevez

Antrenor: R. Arruabarrena

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев

Новости

Loading...
Наверх ↑