Xavi a fost căpitan la debutul în Qatar și a dat o pasă de gol în fața unor tribune aproape goale



014 сентября 2015

 

**VIDEO** Xavi a fost căpitan la debutul în Qatar și a dat o pasă de gol în fața unor tribune aproape goale

Fostul căpitan al Barcelonei, Xavi Hernandez, a fost căpitan duminică seara la debutul într-un meci oficial pentru Al Sadd, din Qatar. A dat o pasă de gol, echipa sa a învins la scor, dar stadionul a fost aproape gol.

Doar 2.254 de spectatori au venit să vadă primul meci din campionat, pe o arenă cu 15.000 de locuri. Al Sadd, care se luptă la titlu în Qatar, a învins-o cu 4-0 pe Mesaimeer, iar Xavi a fost integralist, purtând numărul 6 pe tricou, la fel ca și la Barcelona.

Catalantul în vârstă de 35 de ani a oferit pasa decisivă la primul gol al brazilianului Muriqui, care a reușit o triplă duminică seara. A fost o centrare de pe stânga, din lovitură liberă, reluată direct în plasă, cu capul, de sud-american. A ieșit apoi în evidență superioritatea tehnică a lui Xavi, de-a lungul meciului, pierzând extrem de puţine baloane și jucând mai mereu din prima, extrem de precis.

“Am jucat un fotbal bun și am avut multe ocazii, chiar dacă a fost foarte cald și umed afară. Ne-am bucurat de fotbal și cred că e începutul perfect pentru un parcurs bun în campionat.”, a declarat spaniolul la final.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев

Новости

Loading...
Наверх ↑