Șumudică și-a vărsat nervii pe reporterul Digi Sport: “Să mă ocolești toată viața ta, cât ești în presă!”



014 сентября 2015

 

**VIDEO** Șumudică și-a vărsat nervii pe reporterul Digi Sport: “Să mă ocolești toată viața ta, cât ești în presă!”

VIDEO Astra – Pandurii 1-2. Marius Șumudică a digerat greu înfrângerea echipei sale de duminică seara și, din păcate, și-a vărsat nervii pe reporterul Digi Sport prezent la stadionul din Giurgiu. Mai întâi a refuzat lipsit de eleganță să răspundă unor întrebări, apoi a plecat în mijlocul unui interviu în direct, pentru ca în cele din urmă să-l avertizeze pe reporter să-l ocolească de acum înainte.

Tehnicianul liderului din Liga 1 a venit destul de liniștit la interviurile în direct de după meci, dar în momentul în care a fost întrebat ce s-a întâmplat la penalty-ul ratat de Boldrin, după ce inițial Enache luase balonul să execute, și-a pierdut cumpătul. Cu mâinile în șolduri, i s-a adresat reporterului Digi Sport: “Asta te interesează pe tine acum? Asta te interesează? Ce ți s-a părut? Da, eu am spus să execute Boldrin, ești mulțumit?”

Câteva minute mai târziu, când a fost întrebat dacă Enache a fost nemulțumit pentru că a fost înlocuit în timpul partidei, Șumudică a izbucnit din nou: “Dacă tu vrei să te cerți cu mine, greșești. Toate întrebările pe care mi le pui, sunt întrebări cu tentă.” Apoi a răspuns întrebării, dar a adăugat la final: “Ți-am răspuns, că ești frumușel așa și-mi place să-ți răspund.”

Finalul interviului a fost unul pe care nimeni nu-l bănuia. “Faptul că dumneavoastră ați spus că sunteți în tatonări cu Craiova credeți că afectează moralul jucătorilor?” a fost întrebarea care l-a făcut pe Șumudică să plece din fața camerei de luat vederi în mare viteză, fără să mai răspundă.

Din păcate, la câteva minute după aceste momente, Șumudică a trecut pe lângă reporter în zona de flash interviuri și i-a spus: “Cu mine să nu mai vorbești niciodată, toată viața ta. Să mă ocolești toată viața ta, cât ești în presă.”

După ieșirile lui Leo Grozavu, iată că un alt antrenor din Liga 1 crede că își poate vărsa nervii pe jurnaliști, după eșecuri ale echipei sale.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев

Новости

Loading...
Наверх ↑