Ce le-a spus CR7 colegilor în vestiar, după cele 5 goluri înscrise cu Espanyol. cu reuşitele



014 сентября 2015

 

Ce le-a spus CR7 colegilor în vestiar, după cele 5 goluri înscrise cu Espanyol. **VIDEO** cu reuşitele

Cristiano Ronaldo a devenit sâmbătă cel mai bun marcator în campionat din istoria Realului, după ce a înscris cinci goluri în victoria de la Barcelona, 6-0, cu Espanyol. Duminică, la antrenament, portughezul i-a surprins pe coechipieri în vestiar cu un discurs plin de modestie.

Cotidianul Marca scrie că Ronaldo a venit foarte destins la ședința de pregătire de la Vadebebas și după ce s-a asigurat că toți colegii săi sunt în vestiar, s-a ridicat în picioare și le-a spus: “Aceste cinci goluri sunt și ale voastre!” Jucătorii l-au aplaudat și au apreciat faptul că lusitanul le-a mulțumit în acest fel pentru contribuția lor la performanța de pe Cornella El Prat, unde a reușit să marcheze a doua oară în carieră cinci goluri într-un meci. O mai făcuse tot cu Real, sezonul trecut, într-o partidă contra Granadei.

Pentru Ronaldo urmează marți o nouă provocare, în prima etapă a grupelor Champions League, în care Real primește vizita lui Șahtior, pe teren propriu. Vrea să păstreze șefia în lupta cu Messi în clasamentul marcatorilor în cea mai importantă competiție continentală, având 78 de goluri, unul mai mult decât argentinianul.

VIDEO CELE 5 GOLURI MARCATE DE RONALDO LUI ESPANYOL

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев

Новости

Loading...
Наверх ↑