Erico a primit indicații prin telefon de la Edi Iordănescu, înainte să intre pe teren cu Astra



014 сентября 2015

 

**VIDEO** Erico a primit indicații prin telefon de la Edi Iordănescu, înainte să intre pe teren cu Astra

VIDEO Astra – Pandurii 1-2. Gorjenii au obținut duminică al treilea succes în deplasare din acest sezon, chiar pe terenul liderului, meci în care nu l-au avut pe bancă pe Edi Iordănescu. Tehnicianul a fost suspendat după ce fusese eliminat în runda precedentă, la meciul cu Dinamo, și a văzut partida din înaltul tribunei de la Giurgiu. Prin telefon, Erico a primit indicații de la el, înainte să intre pe teren.

Iordănescu a văzut meciul alături de președintele clubului, Narcis Răducan, dintr-o cabină de comentator a stadionului de la Dunăre. A vorbit permanent la telefonul mobil cu unul dintre oamenii din staf. Acesta a stat mai întâi pe bancă, dar arbitrul de rezervă a sesizat că vorbește la telefon și i-a cerut să meargă în tribună.

S-a dus în spatele băncii de rezervă, unde a avut o discuție destul de tensionată cu unul dintre oamenii de ordine, care a vrut să-l trimită de lângă gardul împrejmuitor al terenului, în tribune. Până la urmă a rămas aproape de bancă și de acolo a comunicat permanent cu secunzii lui Iordănescu, cărora le transmitea indicațiile antrenorului.

În minutul 45, când Erico se pregătea să intre în locul lui Șandru, omul cu mobilul l-a chemat pe jucător la gard și prin intermediul unui handsfree acesta a primit indicații direct de la Edi Iordănescu. Apoi antrenorul i-a mai spus ceva și unuia dintre secunzi, care i-a transmis apoi lui Erico ce are de făcut pe teren.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев

Новости

Loading...
Наверх ↑