BBC vs. MSN. Atacul Realului e de trei ori mai eficient decât cel al Barcelonei, după 3 etape din La Liga



014 сентября 2015

 

**BBC vs. MSN.** Atacul Realului e de trei ori mai eficient decât cel al Barcelonei, după 3 etape din La Liga

Real și Barcelona oferă cea mai notorie rivalitate din Spania, dar din sezonul trecut cele două mai propun un duel la fel de pasionant, între tripletele din atac, BBC contra MSN. Benzama-Bale-Ronaldo, împotriva lui Messi-Suarez-Neymar, cele mai bune linii ofensive din lume la nivel de club. În primele trei etape din La Liga, atacul Realului e de trei ori mai eficient decât al Barcelonei.

Sezonul trecut, MSN a câștigat duelul direct cu rivalii din capitală, 91-88, cu 45 de goluri Messi, 28 Neymar și 18 Luis Suarez. Ronaldo a fost însă golgheter, cu 49 de reușite, în vreme ce Benzema a marcat de 22 de ori, iar Bale de 17 ori.

În acest sezon, madrilenii au marcat împreună 9 goluri, în vreme ce tridentul de pe Camp Nou doar trei. În runda inaugurală, Suarez a fost singurul marcator dintre cei șase, în victoria la limită, 1-0, de la Bilbao. Real a remizat alb la Gijon.

În a doua etapă, madrilenii au învins-o acasă cu 5-0 pe Betis, dar, surprinzător, Ronaldo nu a marcat. Au făcut-o Bale, de două ori, și Benzema, o dată, James Rodriguez trecându-și și el numele pe lista marcatorilor de două ori. Barcelona a învins-o pe Malaga cu 1-0 în aceeași etapă, golul fiind marcat de Vermaelen.

Sâmbătă, Ronaldo a dat recital la Barcelona, pe terenul lui Espanyol, marcând de cinci ori, Benzema fiind și el autorul unui gol în succesul categoric, 6-0. La Madrid, Barcelona a învins-o pe Atletico cu 2-1, Neymar și Messi fiind autorii golurilor.

91 de goluri au marcat împreună în sezonul trecut Messi, Suarez și Neymar

VIDEO CU CELE 9 GOLURI MARCATE DE BBC

VIDEO CU CELE 3 GOLURI MARCATE DE MSN 


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев

Новости

Loading...
Наверх ↑