O nou promovată a revenit de la 1-3 jucând în zece și a împiedicat-o pe Celta să fie lider în La Liga



014 сентября 2015

 

**VIDEO** O nou promovată a revenit de la 1-3 jucând în zece și a împiedicat-o pe Celta să fie lider în La Liga

Celta Vigo ar fi putut să fie liderul surprinzător din campionatul Spaniei, după trei etape, dacă ar fi câștigat duminică seara meciul de pe teren propriu cu nou promovata Las Palmas. A jucat din minutul 11 în superioritate numerică, a condus cu 3-1 în minutul 48, dar n-a reușit să se impună până la final.

Iago Aspas a scăpat singur spre poarta oaspeților de pe Balaidos în minutul 11, fiind faultat în careu de Javi Varas, iar portarul insularilor a fost eliminat. A fost a teia partidă la rând când Celta a beneficiat de eliminarea unui adversar în startul meciului și a doua oară consecutiv când portarul advers vede roșu foarte devreme.

În prima etapă, cu Levante, în deplasare, victorie cu 2-1, Simao Junior a fost eliminat în minutul 5, iar în runda a doua, contra lui Rayo, pe teren propriu, scor 3-0, portarul Tono a văzut roșu în minutul 9.

Fabian Orellana a transformat penalty-ul dictat în minutul 11 al disputei cu Las Palmas, în minutul 13, iar 5 minute mai târziu Daniel Wass a majorat diferența pentru elevii lui Eduardo Berizzo. Sergio Araujo a înscris în minutul 23 golul de 2-1, dar la trei minute după pauză Nolito a refăcut diferența de două goluri.

A urmat apoi o cursă de urmărire eroică a nou promovatei din Canare, care a revenit la deficitul de un gol după autogolul lui Pablo Hernandez din minutul 61, și apoi a egalatm stabilind scorul final, 3-3, în minutul 74, prin David Simon.

Fostul jucător al CFR-ului, Emmanuel Culio, a fost integralist la Las Palmas, care e la a doua remiză consecutivă a sezonului, după 0-0 acasă cu Levante, în runda precedentă.

Celta ar fi putut urca pe primul loc în cazul unei victorii, la egalitate de puncte cu Barcelona, 9, dar cu un golaveraj superior catalanilor, care au marcat de doar 4 ori, în vreme ce galicienii au 8 reușite în acest sezon.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев

Новости

Loading...
Наверх ↑