Florin Andone nu se mai gândește să plece de la Cordoba, după victoria de la Zaragoza



014 сентября 2015

 

**VIDEO** Florin Andone nu se mai gândește să plece de la Cordoba, după victoria de la Zaragoza

Cordoba a reușit sâmbătă a doua victorie în Segunda din acest sezon, în patu etape, pe terenul unei contracandidate la promovare, Zaragoza. Florin Andone a fost integralist la formația din Andalusia și a avut două mari ocazii de a marca. Atacantul român nu se mai gândește să plece de la Cordoba și spune că își dorește promovarea în Primera.

Andone a fost periculos pe La Romareda încă din minutul 1, când a șutat de la 23 de metri, mingea ducându-se puțin pe lângă poarta lui Yassine Bounou. În minutul 17, Pedro Rios a marcat unicul gol al disputei, tot cu un șut de la distanță, balonul ducându-se în bară și păcălindu-l pe portarul marocan al gazdelor.

În minutul 20, Andone a mai tras o dată de la distanță, dar din nou alături, pentru ca în minutul 40 să pătrundă în careu, pe stânga, trecând de doi adversari, să șuteze, dar portarul advers să se opună. În primul minut al reprize secunde, atacantul în vârstă de 22 de ani a mai scăpat o dată singur cu Bounou, dar marocanul a respins miraculos șutul la colțul scurt.

“Avem un lot foarte bun și un corp tehnic la fel. Acest rezultat ne dă multe speranțe pentru obiectivul pe care îl avem, revenirea în Primera. Am meritat pe deplin să câștigăm, am muncit uriaș. E plăcut să câștigi pe terenul unei echipe așa de mari ca Zaragoza, asta ne oferă un moral foarte bun.”, a spus românul la finalul disputei de sâmbătă.

Imediat după retrogradarea din sezonul trecut, Andone a dorit să plece de la Cordoba, de el fiind interesate mai multe formații din Primera, dar și din Anglia. Prețul cerut de Cordoba a fost însă prea mare, iar acum internaționalul român nu se mai gândește să plece, ci șă-și ajute echipa să revină pe prima scenă a fotbalului spaniol.

Cordoba are șase puncte după primele două etape din Segunda și ocupă locul 12, la 3 puncte în urma liderului, Alcorcon.

 

 

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев

Новости

Loading...
Наверх ↑