Fanii au fost de partea lui Federer, în finala cu Djokovic. Sârbul a avut în schimb un suporter "spartan"



014 сентября 2015

**VIDEO** Fanii au fost de partea lui Federer, în finala cu Djokovic. Sârbul a avut în schimb un suporter

22.000 de fani au luat parte la finala de la US Open şi l-au susţinut într-o majoritate covârşitoare pe Roger Federer, elveţianul fiind obişnuit să aibă de partea lui publicul, lucru care se întâmplă chiar şi la un meci cu britanicul Andy Murray, la Wimbledon.

Totuşi, de această dată, presiunea creată de suporterii săi nu l-a lăsat pe Roger să îşi facă jocul prestat în primele 6 meciuri ale turneului, atunci când nu a cedat niciun set. Pe lângă faptul că l-a avut în faţa pe cel mai bun jucător al momentului, Novak Djokovic, desele greşeli neforţate (54) au avut legătură şi cu atmosfera de pe Arthur Ashe.

De partea cealaltă, după ce şi-a ieşit din minţi într-un meci din prima săptămână a competiţiei, Djokovic a fost neaşteptat de liniştit, ţinând cont că anumiţi spectatori aplaudau constant greşelile sale. Acesta a fost la un pas să reacţioneze totuşi la finalul meciului.

"E logic să te aştepţi ca un mare jucător ca Roger să aibă majoritatea fanilor din tribune oriunde ar juca. El merită asta. E normal ca în 3 ore şi 20 de minute, aceste lucruri să îţi distragă atenţie în anumite momente", a comentat numărul unu mondial.

La finalul meciului, sârbul de 28 de ani a sărbătorit în loja lui, acolo unde se afla un invitat surpriză, celebrul actor Gerard Butler. Cei doi au strigat "This is Sparta" ("Aceasta este Sparta", replică celebră din fimul "300", care l-a avut în rol principal pe Butler).

 

Wins his 10th major. Celebrates by screaming at Gerard Butler. #Djokovic https://t.co/BwETDvIWLf

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев

Новости

Loading...
Наверх ↑