Coregrafii de excepție la derby-urile disputate în weekend. Inter - Milan sau River - Boca?014 сентября 2015

 

**VIDEO** Coregrafii de excepție la derby-urile disputate în weekend. Inter - Milan sau River - Boca?

A fost weekend-ul derby-urilor pentru suporterii din Italia, Argentina şi Serbia. Spectacolul din tribune a fost completat de cel de pe teren.

Microbiştii au avut de unde alege weekend-ul acesta - duelurile tari au curs pe bandă rulantă, iar suporterii au făcut spectacol în tribune. Toată Italia a fost cu ochii pe Giuseppe Meazza şi Derby della Madonnina, care a fost ÎN DIRECT și la Digi Sport 1. Pentru episodul cu numărul 300 din rivalitatea Inter - Milan, fanii au făcut coregrafii la ambele peluze.

Tot ÎN DIRECT la Digi Sport, în Argentina s-a disputat El Superclasico între River Plate şi Boca Juniors. Pentru a evita incidentele, galeria oaspeţilor a fost interzisă pe El Monumental. La fel s-a întâmplat şi în Franţa, la Marseille - Bastia. Pe Stade Velodrome modernizat, suporterii lui OM s-au desfăşurat şi în lipsa corsicanilor.

Un alt derby incins s-a disputat in Balcani. În Serbia s-a jucat Steaua Roşie - Partizan, iar Maracana din Belgrad s-a umplut până la refuz. Un leu care doboară o zebră a fost simbolul cu care au pornit lupta fanii gazdelor, în timp ce galeria fostei adversare a Stelei a mizat pe torţe.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИsports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑