A început numărătoarea inversă. Cupa Mondială de Rugby e la Digi Sport. Ce obictiv are România



014 сентября 2015

A început numărătoarea inversă. **Cupa Mondială de Rugby e la Digi Sport. Ce obictiv are România**

Așteptarea este aproape de sfârșit. Vineri, începe a opta ediție a Cupei Mondiale de rugby. Deţinătoarea trofeului, Noua Zeelandă, şi gazda turneului, Anglia, sunt favoritele specialiştilor. De trei ori au ajuns în finală cele două. All Blacks au cucerit de două ori trofeul Web Ellis, iar englezii, doar o dată.

Cealaltă echipă europeană care a mai reuşit să ajungă în finala unui mondial de rugby este Franţa, cel mai tare adversar din grupa României, care va debuta chiar împotriva stejarilor, pe 23 septembrie. Trei prezenţe în finală au francezii, toate trei pierdute însă.

Rugbiştii români nu au ratat nicio ediţie de Cupă Mondială. În şapte turnee finale, stejarii au obţinut cinci victorii, iar acum au o grupă de foc. Pe lângă Franţa, vor mai întâlni Irlanda, Italia şi Canada.

”Avem într-adevăr o grupă foarte grea. Ne-am propus ca obiectiv două victorii, dar sunt de realizat. Depinde de noi, de concentrarea noastră și de dorința noastră de a arăta că încă avem valoare și merităm să fim acolo sus în lumea rugby-ului”, a declarat stelistul Dănuț Dumbravă.

„Două victorii sunt îndrăznețe, dar nu imposibile. Cu siguranță vom face o figură bună”, a spus și Sabin Strătilă, jucătorul Farului Constanța.

”E o cupă mondială, un eveniment extraordinar, trebuie să visăm. Suntem mici, dar putem face surprize. Două victorii nu e un obiectiv îndrăzneț, e realizabil”, a conchis și Ovidiu Tonița.

Cupa Mondială de rugby va fi în direct la Digi Sport, în perioada 18 septembrie - 30 octombrie. Vineri, de la ora 21:00, pe Digi Sport 2, începe festivitatea de deschidere, urmată, o oră mai târziu, de partida inaugurală, dintre Anglia şi Fiji.


Sursa foto: frr.ro

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев

Новости

Loading...
Наверх ↑