Gala KOK de la Chișinău: Denis Apavaloae promite o luptă de zile mari



014 сентября 2015
foto: publika.md

Denis Apavaloae este un alt luptător moldovean care va reprezenta Moldova la Gala KOK de la Chişinău. Sportivul din ţara noastră spune că nu va avea milă de adversar şi se va strădui să învingă prin knock-out.

Denis Apavaloae este gata de o nouă luptă importantă în cariera sa. Luptătorul moldovean va participa la Gala KOK de la Chişinău, unde se va duela cu germanul Roman Sarja într-o super luptă la categoria de 85 kilograme.

Apavaloae spune că vrea să facă spectacol în ring şi speră să câștige prin knock-out.

"Nu vreau să spun multe înainte de luptă, dar mă voi strădui să înving prin knock-out, pentru ca toţi să rămână fericiţi de lupta de pe 26 septembrie", a spus Denis Apavaloae.

"El are experienţa necesară şi intelectul care îl va ajuta să câştige lupta cu un adversar mai puternic din punct de vedere fizic. Am văzut atitudinea lui faţă de antrenamente şi pot spune că are cele mai mari şanse de a câştiga", susține antrenorul Andrei Grosu.

Denis Apavaloae a luptat ultima dată la Gala KOK de pe patru aprilie. Atunci, luptătorul moldovean l-a învins la puncte pe azerul Ruslan Kobzev.

"În ultima sa luptă, Denis Apavaloae a avut o evoluţie foarte bună. Asta înseamnă că el revine în sportul profesionist. Va avea un adversar destul de bun", a menționat preşedintele FEA, Dorin Damir.

Gala KOK va avea loc pe 26 septembrie la Sala Polivalentă din Capitală. Aceasta urmează să fie una dintre cele mai spectaculoase gale.

În cadrul evenimentului vor avea loc şi luptele din sferturile de finală din piramida la categoria grea. Moldova va fi reprezentată în acest turneu de Ştefan Cîrlig.

Gala va culmina cu două super lupte la categoria de 93 de kilograme. Moldoveanul Maxim Bolotov se va confrunta cu ucraineanul Dmitri Bezus, iar Pavel Juravliov îl va întâlni pe legendarul Freddy Kemayo.

Evenimentul va fi transmis în direct de posturile TV Eurosport şi Fight Box.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев

Новости

Loading...
Наверх ↑