Clujenii au provocat prima victorie a lui Dinamo și visează chiar la titlu: ”Ăsta trebuie să fie obiectivul”



014 сентября 2015

 

**VIDEO** Clujenii au provocat prima victorie a lui Dinamo și visează chiar la titlu: ”Ăsta trebuie să fie obiectivul”

VIDEO Dinamo-CFR 0-2. Clujenii au ajuns sub linia care delimitează play-off-ul de play-out și speră să-și recupereze și cele șase puncte de penalizare la TAS. Cu acestea, CFR ar avea 18 puncte și ar fi pe locul 3. Chiar dacă obiectivul imediat al „feroviarilor” este calificarea în play-off, cei de la CFR s-au dat de gol că țintesc chiar titlul.

Francisc Dican nu o recunoaște direct, dar antrenorul clujenilor spune: ”Pentru a vorbi de titlu, trebuie să ajungem în play-off”.

„Am pregătit foarte bine acest joc. Băieții au interpretat foarte bine ceea ce am pregătit la antrenamente, să și înscriem. Ne-a ușurat munca puțin, după ce Dinamo a rămas în inferioritate numerică, dar asta nu diminuează cu nimic meritele jucătorilor mei.

A fost mult mai ușor în momentul în care ai doi jucători în plus, pe urmă al treilea. E o victorie foarte foarte mare pentru echipa pe care o antrenez, de aceea vreau să felicit jucătorii. Dar nu am realizat nimic, au trecut doar 10 etape, suntem la început de drum. Trebuie să rămânem echilibrați, cu picioarele pe pământ și să continuăm să muncim cum am făcut-o până acum.

Ca să vorbim de titlu, trebuie mai întâi să ne calificăm în play-off, pe urmă putem să vorbim despre alte lucruri. O victorie importantă, trebuie să ne ținem cu picioarele pe pământ și să rămânem echilibrați. Ne așteaptă un meci dificil cu Astra, o echipă bună a campionatului nostru, cu jucători valoroși”, a declarat Francisc Dican.

Traian Marc, portarul lui CFR Cluj, fost jucător al lui Dinamo, nu crede că a avut de luat o revanșă în fața ”câinilor roșii” și, spre deosebire de tehnicianul său, o spune deschis: ”Da, ne gândim la titlu, pentru că suntem o echipă care luptă mereu pentru trofee”.

”Nu este o revanșă, nu am avut nimic de demonstrat, nu am avut nimic de întors de la Dinamo. Am petrecut un an de zile frumos aici, la echipă, am plecat pentru că așa a dorit conducerea la momentul respectiv. Acum sunt la altă echipă și îmi fac treaba aici, la CFR.

E un pas mare către play-off, pentru că în prima fază ne propunem intrarea în play-off, după care atacăm primele poziții”, a spus Marc.

Goalkeeperul de 32 de ani nu ascunde faptul că ”feroviarii” se gândesc la titlu.

„Ăsta trebuie să fie și obiectivul nostru, pentru că CFR reprezintă un nume în fotbalul românesc și în fiecare an se bate pentru trofee.

Ne așteaptă un meci foarte greu cu Astra. Și ei au pierdut acasă, vor veni cu siguranță să recupereze punctele pierdute, dar noi trebuie să le dăm o replică bună și să câștigăm”, a mai spus portarul clujenilor.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев

Новости

Loading...
Наверх ↑