Calificare dramatică a Turciei la Euro 2016! Gol marcat în inferioritate, în minutul 89. Ungaria, la baraj



014 октября 2015

 

**VIDEO** Calificare dramatică a Turciei la Euro 2016! Gol marcat în inferioritate, în minutul 89. Ungaria, la baraj

Final dramatic de meci la Konya: Turcia a marcat golul victoriei care duce echipa lui Fatih Terim direct la Euro 2016, în minutul 89. Selcuk Inan a executat perfect o lovitură liberă de la 28 de metri şi a trimis mingea aproape de vinclul porţii Islandei.

Turcii s-au impus cu 1-0 şi au devenit echipa clasată pe cel mai bun loc 3, după ce au beneficiat de victoria surprinzătoare a Kazakhstanului, în Letonia, cu 1-0. Nordicii au terminat astfel pe ultimul loc al grupei, iar Arda Turan şi compania au rămas cu 16 puncte, după ce s-au scăzut cele două puncte câştigate cu Letonia.

Ultimele minute au fost cu atât mai dificile pentru turci, ţinând cont că aceştia au evoluat în inferioritate numerică, după eliminarea lui Tore, din minutul 77. Ultimul fluier al meciului i-a găsit pe jucători strânşi la mijlocul terenului, unde aşteptau finalul partidei din Letonia. După ce au aflat rezultatul, fanii din tribune au creat o atmosferă specifică meciurilor din Turcia.

Marea perdantă a acestei seri este însă Ungaria. Ţara vecină ar fi fost clasată pe cel mai bun loc 3, cu 15 puncte, dacă balticii nu pierdeau pe teren propriu, după ce beneficiase şi de victoria Spaniei din Ucraina. Astfel, maghiarii vor merge la baraj, acolo unde nu va ajunge Olanda, care a terminat pe locul 4 grupa A şi va rămâne acasă.

></p>                    </div>
                                    <div class=

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев

Новости

Loading...
Наверх ↑