Italia-Norvegia 2-1. Squadra Azzurra i-a trimis pe scandinavi la baraj



014 октября 2015

 

**VIDEO** Italia-Norvegia 2-1. Squadra Azzurra i-a trimis pe scandinavi la baraj

Italia a încheiat cu un succes campania de calificare la Euro - după 2-1 cu Norvegia, squadra azzurra i-a trimis pe nordici în baraj. Croaţia s-a mai calificat direct din grupa H.

Deja calificată la Euro, Italia a fost cât pe ce să sufere primul eşec din preliminarii - în căutarea unei victorii care s-o califice direct în Franţa, Norvegia a deschis scorul pe Olimpico - mijlocaşul cu origini ghaneze Tettey a marcat în prima repriză (23).

Deşi a dominat, squadra azzurra a egalat târziu, în minutul 73 - norvegianul Aleesami a întors prea încet spre poartă şi Florenzi a profitat. Mijlocaşul de la AS Roma şi-a completat seara perfectă şi cu o pasă de gol la Grazziano Pelle care a înscris pentru 2-1 (82).

Finalistă la ultimul Euro, Italia pregătită de Antonio Conte a încheiat preliminariile pe primul loc, neînvinsă. Norvegia, în schimb, a pierdut calificarea directă în dauna Croaţiei şi va juca în baraj.

50 de meciuri a jucat Italia pe teren propriu în preliminarii fără eșec acasă. Ultima oară când a fost învinsă pe teren propriu, a fost în 1999.

ECHIPELE

Italia: Buffon - Barzagli (Candreva, 72), Bonucci, Chiellini - Darmian, Montolivo (Bertolacci, 68), Soriano, De Sciglio - Florenzi, Pelle, Eder (Giovinco, 62)
Antrenor: Antonio Conte

Norvegia: Nyland - Elabdellaoui, Hovland, Forren, Aleesami - Johansen, Tettey - Skjelbred (Samuelsen, 51), Henriksen, Berget (Valon Berisha, 78) - Soderlund (King, 60)
Antrenor: Per Mathias Hogmo

></p><p> </p>                    </div>
                                    <div class=

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев

Новости

Loading...
Наверх ↑