Record istoric! Cristiano Ronaldo a primit pentru a patra oară trofeul Gheata de Aur



014 октября 2015
Foto: naijaballer.com

Cristiano Ronaldo a monopolizat trofeul Gheata de Aur. Super-starul lui Real Madrid a primit această distincţie pentru a patra oară în istorie, ceea ce este un record. 

Cristiano Ronaldo a primit trofeul Gheata de Aur pentru sezonul 2014-2015 în cadrul unei ceremonii care a avut loc la Madrid. Premiul i-a fost oferit de preşedintele clubului "galactic", Florentino Perez.

Cristiano Ronaldo a venit la ceremonia de premiere cu mama şi fiul său. Chiar dacă a câştigat de patru ori Gheata de Aur, lusitanul nu se opreşte aici şi spune că mai vrea cel puţin două Ghete.

"Nu sunt satisfăcut, vreau mai mult. Ştiu că sunt singurul care are patru Ghete, dar o vreau și pe a cincea și pe a șasea. Asta înseamnă să obţin trofee cu Real Madrid. Acest club este cel mai bun din lume şi m-a ajutat mereu să câștig titluri. În acest an nu a fost nimic diferit", a declarat atacantul Real Madrid, Cristiano Ronaldo. 

Totodată, Cristiano Ronaldo le-a mulţumit colegilor de la Real Madrid, care au pus umărul la câştigarea acestui trofeu.

"Munca se află în ADN-ul meu. Să fac parte din Real Madrid, care are în lot jucători extraordinari îmi oferă şanse de a câştiga astfel de trofee. Le mulțumesc colegilor mei, fiindcă fără ei nu aș fi avut șansa de a câștiga", a spus Ronaldo. 

Cu 48 de goluri în sezonul 2014-2015, Cristiano Ronaldo este pe locul al doilea în topul numărului de goluri cu care s-a câștigat Gheata de Aur. Recordul este deținut de Messi, cu 50 de reușite în 2011-2012. Argentinianul este de trei ori câștigător al acestui trofeu.

Gheata de Aur se acordă în fiecare an din sezonul 1967-1968 şi este destinată celui mai bun marcator dintr-un sezon competițional.

Dudu Georgescu, Rodion Cămătaru şi Dorin Mateuț sunt singurii români care au câştigat acest trofeu.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев

Новости

Loading...
Наверх ↑