Olandezul Clarence Seedorf a devenit noul antrenor la AC Milan



 

Clarence Seedorf se va întoarce la AC Milan în calitate de antrenor. Fostul internaţional olandez a confirmat faptul că a fost contactat de italieni şi a acceptat propunerea de a prelua banca tehnică a milanezilor. Aceasta va fi prima experienţă de antrenor pentru Seedorf, care şi-a încheiat cariera de fotbalist la formaţia braziliană Botafogo.

Fostul mijlocaş al naţionalei Olandei, Clarence Seedorf a confirmat că va deveni noul antrenor al lui AC Milan.

"Am venit să vă anunţ că îmi închei cariera de fotbalist după 22 de ani petrecuţi pe teren. Toată experienţa acumulată mă va ajuta să fac următorul pas. Eu voi fi antrenor la AC Milan", a spus fostul internaţional olandez Clarence Seedorf.

Astfel, Seedorf îi va lua locul lui Massimiliano Allegri, care a fost dat afară luni, din cauza rezultatelor slabe din această ediţie de campionat.

Seedorf, în vârstă de 37 de ani, a jucat la Milan între anii 2002 şi 2012, perioadă în care a evoluat în peste 300 de meciuri şi a marcat 48 de goluri. Anterior, fotbalistul a mai jucat la Ajax, Sampdoria, Real Madrid şi Inter Milano, iar în 2012 s-a transferat la Botafogo, unde şi-a încheiat cariera de fotbalist.

Mijlocaşul a intrat în istoria fotbalului ca singurul jucător care a reuşit să câştige Liga Campionilor cu trei echipe diferite: Ajax, Real şi AC Milan, formaţie cu care a cucerit două titluri europene, în 2003 şi 2007. Aceasta va fi prima experienţă de antrenor pentru Seedorf. AC Milan se află pe locul 11 în Serie A, la 30 de puncte în spatele liderului Juventus.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев

Новости

Loading...
Наверх ↑