Cele mai bune 3 meciuri ale «Daciei» în perioada de vară-toamnă a sezonului 2013/2014



/><br /><p>Serviciul de presă al FC «Dacia», continuând să analizeze rezultatele din anul care a trecut, aminteşte alături de suporteri despre cele mai frumoase momente din perioada de vară-toamnă a sezonului 2013/2014 şi vă prezintă 3 dintre cele mai reuşite meciuri ale echipei noastre în perioada susmenţionată.</p>  <h3 class=Locul 3

11.08.13. Dacia - Veris 3:1. Etapa a 3-a din Divizia Naţională

 

Meciul de debut al «Daciei» Chişinău pe stadionul reconstruit din s.Speia şi una dintre cele mai frumoase victorii ale «lupilor galbeni» din anul 2013. În calitatate de adverdsar, debutanta DN - «Veris», care este unul dintre cele mai dezvoltate cluburi din Moldova în ultima perioadă. Încă câteva luni în urmă «violeţii» au jucat în finala Cupei Moldovei, iar apoi în etapa a doua au învins pe «Sheriff» Tiraspol. Echipa tehnicianului român Dănuţ Oprea era printre lideri, iar Viorel Frunze îşi punea în evidenţă caliăţile în fiecare meci, iar în poartă Sergiu Diaconu trăia a doua tinereţe. Dar nici un portar atât de experimentat nu a putut să facă nimic în faţa superbelor lovituri de pedeapsă executate de Maxim Mihaliov. În rezultat, o defensivă fragmentată a debutantei şi o ofensivă dezarmată.

Locul 2

25.09.13. Milsami - Dacia 1:4. Etapa a 9-a din Divizia Naţională

 

Această partidă era importantă nu numai din punct de vedere al perspectivelor competiţiei. În asemenea meciuri se verifică caracterul. «Dacia» a marcat revenirea pe banca de rezerve a antrenorului principal Igor Negrescu, care a ispăşit o suspendare de 5 etape, cu o victorie mai mult decât sigură împotriva lui «Milsami» - 1:4.

Scorul a fost deschis de Milos Krkotic cu un şut de la distanţă încă din minutul 16 al întâlnirii, punctând astfel cel mai rapid gol din actualul sezon. În minutul 11 muntenegreanul şi-a trecut în cont dubla, iar în repriza secundă câte un gol au marcat Vasilii Pavlov şi Oleg Molla. Iar după această înfrângere în faţa propriilor suporteri l-a făcut pe antrenorul lui «Milsami», românul Ştefan Stoica să-şi prezinte demisia în cadrul conferinţei de presă de după meci, după un discurs emoţionant.

Primul loc

25.07.13. Dacia - Cernomoreţ (Ucraina) 2:1. Manşa secundă a turului doi preliminar din Liga Europei

 

Superba victorie de pe teren propriu împotriva lui «Cernomoreţ» Odesa nu a ajutat-o pe «Dacia» să se califice în turul trei preliminar al Ligii Europa. Două pase decisive ale lui Maxim Mihaliov, Orlovschii cu golul de debut în tricoul «dacilor» şi desigur că, un alt gol al lui Ghenadie Orbu în cupele europene, în rezultat discipolii pregătiţi de Igor Negrescu au fost ovaţionaţi de spectatorii prezenţi în tribunele stadionului «Zimbru», însă o singură greşeală în apărare a anulat toate eforturile.

Apropo, «Cernomoreţ» s-a calificat în grupele Ligii Europa. Mai mult decât atât, vecinii noştri, a fost în stare să facă cadou oraşului Odesa o calificare în primăvara europeană după o luptă dârză şi acerbă şi la finele lunii februarie în acest oraş va veni echipa franceză «Olimpique» Lyon.

- Sunt foarte fericit de evoluţia băieţilor mei. Cred că a fost un meci interesant care le-a plăcut spectatorilor. A fost şi luptă, au fost şi goluri şi ocazii periculoase şi suspansul partidei s-a menţinut până la final printre cei prezenţi în tribune. În ciuda înfrângerii încheiem participarea în cupele europene cu capul sus, - a menţionat antrenorul principal al echipei noastre, Igor Negrescu, la conferinţa de presă de după meci.

Источник – ФК Дачия


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев

Новости

Loading...
Наверх ↑