"Câinii mici", campioni naționali la juniori B. Dinamo - CS Universitatea Craiova 3-2



 

**VIDEO**

Dinamo a câștigat, sâmbătă, finala Campionatului Național de Juniori Republicani B (născuţi după 1 ianuarie 1997), în fața celor de la CS Universitatea Craiova. 3-2 a fost scorul în favoarea echipei antrenate de Sorin Popescu.

Toate cele cinci goluri au fost marcate în prima repriză. "Câinii mici" au deschis scorul prin Laurențiu Manole, în al patrulea minut de joc, dar oltenii au egalat imediat, prin Darius Costea (5).

Jocul a continuat la fel de alert, iar același Manole a reușit dubla în minutul 16. Nu după mult timp, Lucian Neață a dublat avantajul roș-albilor (22). Scorul final a fost stabilit după puțin mai mult de o jumătate de oră de joc, de Dan Buzărnescu (31).

Deși nu a reușit să marcheze, Patrick Petre a fost desemnat cel mai bun jucător al finalei.

"Am venit să văd viitorul lui Dinamo. Îi felicit pe această cale, știam că avem trupă de valoare. Avem și la celelalte generații jucători valoroși. De aici vrem să cultivăm și să creștem, pentru ca Dinamo să aibă un viitor cât mai strălucit, cu jucători români și tineri, de preferat, cu tineri rescuți în spiritul dinamovist și care își doresc să facă performanță. Veți vedea schimbări în acest sens.", a declarat finanțatorul dinamovist Ionuț Negoiță, la finalul partidei.

"Merită felicitați cei care fac această treabă de la șeful centrului de copii și juniori, până la antrenori și jucători. Așa vom construi ceea ce înseamnă un Dinamo de viitor.", a adăugat omul de afaceri.

Dinamo - CS Universitatea Craiova 3-2 (finala campionionatului național de juniori B)

Au marcat: Manole 4, 16, Neaţă 22 / Costea 5, Buzărnescu 31
Stadion: Berceni, spectatori: 1.500

Dinamo: Scorici – Diaconu, Anghel, Dobre, Tîrcoveanu (74 Boboc), Manole (90+2 Vasilescu), Petre, M. Ion (71 Rontea), Codreanu, Babău, Neaţă. Rezerve: Feraru, Rontea, Boboc, Ciobotariu, Gîsă, Trandafirescu, Vasilescu.
Antrenor: Sorin Popescu

Craiova: Burci (46 Nica) – Ghincea, Obeanu (70 Cojocaru), Luică (46 C. Andrei), Dudea, Armăşelu, Ivan, Buzărnescu, Gheorghiu, Căpăţână, Costea. Rezerve: Nica, Tănase, Cojocaru, Tureac, Staicu, Andrei, Florea.
Antrenor: Nelu Petrişor

Arbitri: A. Ilyeş, I. Dumitru, C. Geambazu. Rezervă: M. Safta
Observatori: A. Ionescu, G. Ionescu

VIDEO Rezumat Dinamo - CS Universitatea Craiova finala CN Juniori B

 

VIDEO Ionuț Negoiță

PROGRAMUL COMPLET AL CANALELOR DIGI SPORT

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев

Новости

Loading...
Наверх ↑