Cristi Chivu îl laudă pe Tătărușanu: "Fiorentina va fi foarte mulțumită de el"



 

**VIDEO** Cristi Chivu îl laudă pe Tătărușanu:

Alegerea lui Ciprian Tătăruşanu, care a semnat cu Fiorentina, este salutată de Cristian Chivu.

Fostul fundaş al lui Inter este convins că portarul în vârstă de 28 de ani îşi va demonstra valoarea la echipa viola. La Steaua, Tătăruşanu a câştigat două titluri de campion, o Cupă şi o Supercupă ale României.

"Nu cred că va fi împrumutat, în primul rând. E un jucător matur, foarte bun, cu o foarte mare experiență, a demonstrat-o atât timp cât a jucat la Steaua, în cupele europene sau în campionat. În ultima vreme, el demonstrează și la echipa națională că este un portar valoros, pe care ne putem baza. Sunt convins că va face lucruri bune și la Fiorentina, iar cei de acolo vor fi foarte mulțumiți de el", a spus Chivu.

Chivu aşteaptă ca şi tinerii fotbalişti aflaţi în loturile unor echipe importante din Italia să profite de fiecare şansă pentru a se impune în Serie A.

"Acum e și Ciprian la Firenze, sunt jucători români în Italia foarte apreciați, sunt foarte mulți jucători români tineri la echipele de tineret pe la diverse echipe de acolo, și la Inter, și la Roma, și la Torino", a mai afirmat Chivu.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев

Новости

Loading...
Наверх ↑