Retras din activitate, Cristi Chivu îl atacă pe Pițurcă: ”Am ajuns sparring-partneri pentru alții”. 



 

**VIDEO** Retras din activitate, Cristi Chivu îl atacă pe Pițurcă: ”Am ajuns sparring-partneri pentru alții”. 

Turneul naţionalei din Elveţia nu l-a impresionat pe Cristi Chivu, care critică strategia de pregătire a selecționerului Victor Pițurcă.

„Am fost tot timpul împotriva unor astfel de meciuri pentru că din punctul meu de vedere nu își au rostul. E un sezon încheiat, celor din țară li se scurtează, au început deja pregătirile, cei de afară sunt foarte obosiți și fizic, și mental. Te duci, stai 10 zile în cantonament, mi se par niște teste inutile”, a declarat fostul căpitan al „tricolorilor”.

„Aș vedea rostul, dacă am fi calificați la turneele finale pentru că am putea pregăti turneele respective. Dar să fim sparring partneri pentru alții, nu văd sensul”, a mai spus Chivu.

Fostul căpitan al naționalei a ratat șansa de a juca la un Mondial, iar românii se află în postura de spectatori și la acest turneu final.

„E un mondial frumos, la televizor, din păcate. Sperăm ca lucrurile să se îndrepte, să avem și noi cât mai multe participări la turneele finale. Să începem cu Europenele de peste doi ani, astea sunt obiectivele”, a încheiat Cristi Chivu.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев

Новости

Loading...
Наверх ↑