Căpitanul lui Dinamo îşi asumă vina: "Totul a început după greşeala mea"



015 сентября 2015

 

**VIDEO** Căpitanul lui Dinamo îşi asumă vina:

Invincibilitatea lui Dinamo în actuala ediţie a Ligii 1 a luat sfârşit. Echipa pregătită de Mircea Rednic a fost învinsă pe teren propriu de CFR Cluj, scor 0-2.

Alb-roşiii au avut trei jucători eliminaţi, iar Rednic a fost trimis şi el în tribună, ceea ce a făcut aproape imposibilă misiunea dinamoviştilor. Cu toate acestea, căpitanul Aljosa Vojnovic şi-a asumat responsabilitatea pentru înfrângere.

"E greu să spui ceva inteligent după acest meci. Corect este să spun că totul a început de la greşeala mea, care a dus la penalty. Cred că trebuie să-mi asum mare parte din responsabilitate.

Ar fi trebuit să joc simplu, poate să trimit mingea în afara terenului şi cred că restul lucrurilor care au urmat nu s-ar fi întâmplat. Cred că, până la acel moment, am jucat bine", a declarat Vojnovic, la finalul partidei.

Mijlocaşul croat i-a lăudat pe clujeni, despre care a spus că au ştiut să profite de slăbiciunile dinamoviştilor.

"Mi-a plăcut echipa. Au jucat inteligent şi s-a putut vedea că şi atunci când erau în superioritate au rămas concentraţi. A fost bine pentru ei. În campionatul României sunt multe echipe bune, aşa cum s-a văzut şi ieri, iar lupta este deschisă", a precizat Vojnovic.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев

Новости

Loading...
Наверх ↑